#uahovr hashtag

Discover instagram "Uahovr" tag

Presentamos la evolución para largas distancias. Las nuevas #UAHOVR INFINITE mejorarán tu desempeño con su conectividad a #MapMyRun, permitiéndote hacer seguimiento de tu evolución diaria a través del App. #UARUNNING
@underarmourcr

Presentamos la evolución para largas distancias. Las nuevas #UAHOVR INFINITE mejorarán tu desempeño con su conectividad a #MapMyRun, permitiéndote hacer seguimiento de tu evolución diaria a través del App. #UARUNNING

What a privilege it was to try out the new @underarmour HOVR INFINITE running shoes. ▶️GREAT CUSHION ✔️
▶️TRACKS YOUR RUN ✔️
▶️ PERFECT FEEL TO GO THE DISTANCE ✔️ What else can you ask for? 
#ua #uarunning #underarmour #underarmourza #infinite #longdistancerunner #runbansrun #roadrunner #uahovr
@anele_thegreatbans24

What a privilege it was to try out the new @underarmour HOVR INFINITE running shoes. ▶️GREAT CUSHION ✔️ ▶️TRACKS YOUR RUN ✔️ ▶️ PERFECT FEEL TO GO THE DISTANCE ✔️ What else can you ask for? #ua #uarunning #underarmour #underarmourza #infinite #longdistancerunner #runbansrun #roadrunner #uahovr

@vinniputra

"SWUEGER" . Lari itu capek? Betul. Lari butuh waktu? Betul. Lari bentuknya ya gitu-gitu aja? Betul. . Terus apa enaknya lari? Percuma dijelasin panjang lebar, kalau belum pernah nyoba lari secara rutin dan "benar". . Gak perlu kuliah keolahragaan juga, minimal paham prinsip dasar lari yang benar, dan segera action untuk lari secara rutin. . Dengan lari, kamu akan ngerasakan badan jadi swueger (bukan cuman sehat), dan sering ngerasakan kenikmatan melampaui sesuatu yang menurutmu awalnya sulit, minimal bisa menang menghadapi rasa malas untuk berolahraga. . Waktu lari, mungkin rasanya berat kalau target gak nyampek nyampek. Pas udah tercapai, "hmm aku bisa ya ternyata". . Menurutku itu bisa mengasah mental tangguh dan semakin percaya diri untuk menghadapi berbagai cobaan dan dinamika hidup. Enaknya, itu bisa dilakukan sering-sering. . Semoga, di ulangtahun yang ke-7-nya, @indorunnerssurabaya bisa jadi komunitas yang bisa menyebarkan semangat dan edukasi untuk hidup sehat, khususnya

uwowww @indorunnerssurabaya ulang tahun yang ke
@andraoktora

uwowww @indorunnerssurabaya ulang tahun yang ke "seven". 7⃣ itu seperti masuk SD. SD ( Semangat Dong ) selamat🎉🎊🎇🎆 yaaa dek. Semoga kedepannya dapat menularkan lagi virus lari🏃 di masyarakat. Untuk mengatasi degradasi 📉kesehatan💉😯 yang sudah mewabah dimayarakat, @Indorunnerssurabaya turut sumbangsih💰 dalam mereduksi ✂kekuatan negatif👹 yang menyelimuti diri masyarakat ...... 👉Bagi para jombloers👰👨 yang menyendiri di pojokan sana, mari ikut join gabung dan berkolaborasi didalam @indorunnerssurabaya untuk menyukseskan cita2 yang luhur yakkkenii menyehatkan masyarakat indonesia khususon masyarakat surabaya . Semoga para single💃 yang ikut gabung disini bisa ketemu single yang lain dan bisa jadi double 💑. Sekian sambutan dari saya, 🙏terimakasih atas perhatiannya👀. Da da👐 . @indorunnerssurabaya @irruniversitysurabaya @uamapmyrun . . #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #indorunnerssurabaya7wonder

Built for pure speed 💨 #UAHOVR Velociti 2 is meant to go fast. Shop now at Under Armour KLCC and Pavilion
@underarmourmy

Built for pure speed 💨 #UAHOVR Velociti 2 is meant to go fast. Shop now at Under Armour KLCC and Pavilion

#Repost @anthony_joshua (@get_repost)
・・・
I’m still training like it’s my first. There’s a force inside me that pushes me. It makes me train every morning and counter every obstacle life throws at me. That force is pure will 💫 #WillMakesUsFamily #underarmourastana #underarmour #hovr #UAHOVR #WEWILL #IWILL #underarmourastana #спортастана #спортивнаяодеждаастана #кроссовкиастана
@underarmourastana

#Repost @anthony joshua (@get repost) ・・・ I’m still training like it’s my first. There’s a force inside me that pushes me. It makes me train every morning and counter every obstacle life throws at me. That force is pure will 💫 #willmakesusfamily #underarmourastana #underarmour #hovr #UAHOVR #WEWILL #IWILL #underarmourastana #спортастана #спортивнаяодеждаастана #кроссовкиастана

saya mengenal @indorunnerssurabaya dari mas @iqbalnalendra, dan mulai lari bareng pada tanggal 10.03.19 dr loop ke tunjungan plaza.
Pulangnya saya g bisa lari lagi, krn lutut sakit sekali dan tidak bisa dipake lari. 
Antara sedih dan malu, jalanlah saya dr Hotel mojopahit ke taman bungkul.
What A Great Experience batin saya.

dari situ saya trus belajar, dan sekarang malah ketagihan tuk selalu bisa lari, baik sendiri maupun bareng2 dengan komunitas lari,atau mengikuti lomba lari. Bukan tuk mengejar juara, tapi tuk membuktikan bahwa saya bisa mengalahkan rasa sakit di awal saya mulai berlari tadi.

dengan adanya UnderArmour MapMyRun, motivasi itu semakin terbentuk..ini app keren banget, dan kayaknya mesti di workshop kan, krn komplit dan banyak fitur yang mesti diterangkan fungsinya. semoga @irruniversitysurabaya bisa menyelenggarakannya. bravo @uamapmyrun

dan untuk @indorunnerssurabaya  yang akan menginjak usia ke 7 pada 29.04.2019, sesuai dengan tema 7 wonders nya, saya berharap 7 hal besar yang mengiringi atau bisa di raih di masa mendatang
1. bertambah banyak orang tertulari virus lari (seperti saya)
2. lebih sering mengadakan event  lari dengan komunitas lain (baik komunitas lari, maupun komunitas di luar lari)
3. lebih banyak vendor yang mensuport untuk kegiatan (bau bau gratisan biar lebih terasa)
4. bikin banyak merchandise kualitas bagus dengan harga wajar (mau mau mau)
5. lebih banyak warga surabaya yang malas ke dokter, apotik, puskesmas, klinik, atau rumah sakit krn sehat berkat lari bareng @indorunnerssurabaya 
6. berkurangnya jomblowan/jomblowati karena ketemu saat lari bareng krn akhirnya menikahi sesama pelari 
7. Bertambah tebalnya dompet/atm karena kalo kemana2 bisa mandiri dan tidak perlu naik motor lagi (kalo jaraknya dekat..yaa maks 10 km lah)

Selamat Ulang Tahun @indorunnerssurabaya
@agus310778

saya mengenal @indorunnerssurabaya dari mas @iqbalnalendra, dan mulai lari bareng pada tanggal 10.03.19 dr loop ke tunjungan plaza. Pulangnya saya g bisa lari lagi, krn lutut sakit sekali dan tidak bisa dipake lari. Antara sedih dan malu, jalanlah saya dr Hotel mojopahit ke taman bungkul. What A Great Experience batin saya. dari situ saya trus belajar, dan sekarang malah ketagihan tuk selalu bisa lari, baik sendiri maupun bareng2 dengan komunitas lari,atau mengikuti lomba lari. Bukan tuk mengejar juara, tapi tuk membuktikan bahwa saya bisa mengalahkan rasa sakit di awal saya mulai berlari tadi. dengan adanya UnderArmour MapMyRun, motivasi itu semakin terbentuk..ini app keren banget, dan kayaknya mesti di workshop kan, krn komplit dan banyak fitur yang mesti diterangkan fungsinya. semoga @irruniversitysurabaya bisa menyelenggarakannya. bravo @uamapmyrun dan untuk @indorunnerssurabaya yang akan menginjak usia ke 7 pada 29.04.2019, sesuai dengan tema 7 wonders nya, saya berharap 7

#Repost @underarmour (@get_repost)
・・・
When your body and mind get tired and weak…answer with hard work and perseverance. Find the strength to push yourself further than you ever thought possible in @therock's #BendBoundaries Collection now. Shop link in bio. #ProjectRock #WEWILL #IWILL #underarmourastana #спортастана #спортивнаяодеждаастана #кроссовкиастана #hovr #UAHOVR
@underarmourastana

#Repost @underarmour (@get repost) ・・・ When your body and mind get tired and weak…answer with hard work and perseverance. Find the strength to push yourself further than you ever thought possible in @therock's #bendboundaries Collection now. Shop link in bio. #projectrock #WEWILL #IWILL #underarmourastana #спортастана #спортивнаяодеждаастана #кроссовкиастана #hovr #UAHOVR

В наличии. 
#underarmourastana #underarmour #hovr #UAHOVR #WEWILL #IWILL #спортастана #спортивнаяодеждаастана #кроссовкиастана #hovrinfinite #hovrphantom #hovrsonic2
@underarmourastana

В наличии. #underarmourastana #underarmour #hovr #UAHOVR #WEWILL #IWILL #спортастана #спортивнаяодеждаастана #кроссовкиастана #hovrinfinite #hovrphantom #hovrsonic2

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour

You still have 3 days to run to win an Under Armour's jersey!

How to win it?

1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register

2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019

3. Screenshot the result

4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story)

5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun

6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions

7. Don't forget the hashtags:
#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk

8. No private accounts

9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya

10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM

The Giveaway period is on 22-26 April 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at @indorunnerssurabaya 7th Birthday Celebration.

Simple, right? What are you waiting for? Go running now, and win the prize!
@irruniversitysurabaya

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour You still have 3 days to run to win an Under Armour's jersey! How to win it? 1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register 2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019 3. Screenshot the result 4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story) 5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun 6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions 7. Don't forget the hashtags: #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk 8. No private accounts 9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya 10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM The Giveaway period is on 22-26 April 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at @indorunnerssurabaya 7th Birthday

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour

You still have 3 days to run to win an Under Armour's jersey!

How to win it?

1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register

2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019

3. Screenshot the result

4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story)

5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun

6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions

7. Don't forget the hashtags:
#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk

8. No private accounts

9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya

10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM

The Giveaway period is on 22-26 April 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at @indorunnerssurabaya 7th Birthday Celebration.

Simple, right? What are you waiting for? Go running now, and win the prize!
@irruniversitysurabaya

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour You still have 3 days to run to win an Under Armour's jersey! How to win it? 1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register 2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019 3. Screenshot the result 4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story) 5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun 6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions 7. Don't forget the hashtags: #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk 8. No private accounts 9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya 10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM The Giveaway period is on 22-26 April 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at @indorunnerssurabaya 7th Birthday

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour

You still have 3 days to run to win an Under Armour's jersey!

How to win it?

1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register

2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019

3. Screenshot the result

4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story)

5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun

6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions

7. Don't forget the hashtags:
#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk

8. No private accounts

9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya

10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM

The Giveaway period is on 22-26 April 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at @indorunnerssurabaya 7th Birthday Celebration.

Simple, right? What are you waiting for? Go running now, and win the prize!
@irruniversitysurabaya

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour You still have 3 days to run to win an Under Armour's jersey! How to win it? 1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register 2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019 3. Screenshot the result 4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story) 5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun 6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions 7. Don't forget the hashtags: #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk 8. No private accounts 9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya 10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM The Giveaway period is on 22-26 April 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at @indorunnerssurabaya 7th Birthday

Kekuatan tidak berasal dari kemampuan fisik, kekuatan datang dari kemauan yang gigih -Mahatma Gandhi .
.
.
tipis tipis ikut give away dari @indorunnersurabaya @irruniversitysurabaya dengan aplikasi @uamapmyrun semoga semakin menularkan virus lari yang sehat dan WANI !!!
#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk
@hidunk_

Kekuatan tidak berasal dari kemampuan fisik, kekuatan datang dari kemauan yang gigih -Mahatma Gandhi . . . tipis tipis ikut give away dari @indorunnersurabaya @irruniversitysurabaya dengan aplikasi @uamapmyrun semoga semakin menularkan virus lari yang sehat dan WANI !!! #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk

Everyone's been asking about my new @uarunning #UAHOVR shoes. Here's one tidbit of info about them that's pretty stellar. These shoes are know for zero gravity running. The only way to describe this is by saying when you hit the ground with force, it pushes back (or feels that way), making your stride feel effortless at times. Very cool feeling. 2nd leg day today. ✌
@runbecca_run

Everyone's been asking about my new @uarunning #UAHOVR shoes. Here's one tidbit of info about them that's pretty stellar. These shoes are know for zero gravity running. The only way to describe this is by saying when you hit the ground with force, it pushes back (or feels that way), making your stride feel effortless at times. Very cool feeling. 2nd leg day today. ✌

Sahabat mengajarkan tentang arti kebersamaan, keluarga mengajarkan tentang arti ketulusan.

Sehat selalu kompak selalu
@indorunnerssurabaya

#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk
@begundalzz

Sahabat mengajarkan tentang arti kebersamaan, keluarga mengajarkan tentang arti ketulusan. Sehat selalu kompak selalu @indorunnerssurabaya #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk

New collection UNDER ARMOUR available now in store... #bertolasneakershop #underarmour #uarunning #workhard #protectthishouse #iwill #uahovr #uahovrsonic #shoes #running #fitness #basketball #crossfit #gym #boxe #newcollection #winter
@bertola_sneakershop

New collection UNDER ARMOUR available now in store... #bertolasneakershop #underarmour #uarunning #workhard #protectthishouse #iwill #uahovr #uahovrsonic #shoes #running #fitness #basketball #crossfit #gym #boxe #newcollection #winter

Not your average running shoe. The #UAHOVR Phantom SE is as comfortable as it is fast. #WEWILL

هذا ليس حذاء العدو الاعتيادي. حذاء UAHOVR Phantom SE مريح بقدر سرعته.
@underarmourme

Not your average running shoe. The #UAHOVR Phantom SE is as comfortable as it is fast. #WEWILL هذا ليس حذاء العدو الاعتيادي. حذاء UAHOVR Phantom SE مريح بقدر سرعته.

Prkosite gravitaciji uz #UAHOVR Infinite. Pronađite ih u UA shop-u u Ušće SC u Beogradu i Promenada TC u Novom Sadu.
@underarmourserbia

Prkosite gravitaciji uz #UAHOVR Infinite. Pronađite ih u UA shop-u u Ušće SC u Beogradu i Promenada TC u Novom Sadu.

#Repost @irruniversity (@get_repost)
・・・
SMTR X UNDER ARMOUR
HOVR CONNECTED
.
On 14 April 2019, IndoRunners and @underarmourid held a #UAHOVR Connected Shoes pre-launch event. Came along special pacers, @virrisya , @hanamalasan , and also @amranrunrun to run with us in a Connected 5K Run.
.
Congratulation @tomi_bun for winning our challenge and getting a pair of #UAHOVRInfinite shoes. It was really exciting, wasn't it?
.
Come and
@indorunners

#Repost @irruniversity (@get repost) ・・・ SMTR X UNDER ARMOUR HOVR CONNECTED . On 14 April 2019, IndoRunners and @underarmourid held a #UAHOVR Connected Shoes pre-launch event. Came along special pacers, @virrisya , @hanamalasan , and also @amranrunrun to run with us in a Connected 5K Run. . Congratulation @tomi bun for winning our challenge and getting a pair of #uahovrinfinite shoes. It was really exciting, wasn't it? . Come and "Stay Connected" with us on another session of Sunday Morning Training Run. . 📸 : @travarun @ayomotred . #indorunners #irruniversity #UAHOVR #hovrconnected #SMTR #marilari

SMTR INDORUNNER SUB
#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk
-
-
-
-
📸 @firuman1 @tasikmatt
@hady_swimm

SMTR INDORUNNER SUB #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk - - - - 📸 @firuman1 @tasikmatt

Early wake up...
Let’s be grateful...
Let’s pray...
Let’s going on the track🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️..
Terima kasih keluarga besar @indorunnerssurabaya Sdh menginspirasi selalu mengajak hidup sehat..
Smg ultah yg ke taon ke tujuh ini makin meluas menyebar virus hidup sehat lari 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ disemua kalangan,,baik muda, tua dll 👏🏼👏🏼😃😃..amien yaa rob
.
.
.
.
.
@irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun
#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk
#asics 
#gelkayano25 
#runners #running #pertemanansehat
@waynesugenk

Early wake up... Let’s be grateful... Let’s pray... Let’s going on the track🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️.. Terima kasih keluarga besar @indorunnerssurabaya Sdh menginspirasi selalu mengajak hidup sehat.. Smg ultah yg ke taon ke tujuh ini makin meluas menyebar virus hidup sehat lari 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ disemua kalangan,,baik muda, tua dll 👏🏼👏🏼😃😃..amien yaa rob . . . . . @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk #asics #gelkayano25 #runners #running #pertemanansehat

Selamat ulang tahun @indorunnerssurabaya 
Harapan nya selalu kompak. Dan jangan lupa bahagia.

Karena ulang tahun yg ke 7, pagi ini saya berlari 7 km dengan menggunakan aplikasi Map My Run #mapmyrunapp .

@indorunnerssurabaya 
@irruniversitysurabaya 
@uamapmyrun 
#indorunnerssurabaya 
#irruniversity 
#irruniversitysurabaya 
#uahovr 
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder 
#mlayuocuk
@rsarindonesia

Selamat ulang tahun @indorunnerssurabaya Harapan nya selalu kompak. Dan jangan lupa bahagia. Karena ulang tahun yg ke 7, pagi ini saya berlari 7 km dengan menggunakan aplikasi Map My Run #mapmyrunapp . @indorunnerssurabaya @irruniversitysurabaya @uamapmyrun #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #uahovr #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk

SMTR X UNDER ARMOUR
HOVR CONNECTED
.
On 14 April 2019, IndoRunners and @underarmourid held a #UAHOVR Connected Shoes pre-launch event. Came along special pacers, @virrisya and @hanamalasan to run with us in a Connected 5K Run.
.
Congratulation @tomi_bun for winning our challenge and getting a pair of #UAHOVRInfinite shoes. It was really exciting, wasn't it?
.
Come and
@irruniversity

SMTR X UNDER ARMOUR HOVR CONNECTED . On 14 April 2019, IndoRunners and @underarmourid held a #UAHOVR Connected Shoes pre-launch event. Came along special pacers, @virrisya and @hanamalasan to run with us in a Connected 5K Run. . Congratulation @tomi bun for winning our challenge and getting a pair of #uahovrinfinite shoes. It was really exciting, wasn't it? . Come and "Stay Connected" with us on another session of Sunday Morning Training Run. . 📸 : @travarun @ayomotred . #indorunners #irruniversity #UAHOVR #hovrconnected #SMTR #marilari

ที่มาของคำว่า วิ่งหน้าตั้ง 🥵
.
. . . ◖ᵂᴱ ᴬᴿᴱ ᵀᴱᴬᴹ ◡ᵂᴱ ᴬᴿᴱ ᶠᴬᴹᴵᴸᵞ◗ . . .
.
@underarmourth
#underarmourthailand 
#UnderArmour
#WeWill ⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽ #UnderArmourSeA 
#UArunCrewth 
#IwiLL ⋰⋱⋱⋰⋰⋱ ⋰⋱ #UArunCrewSeA 
#underarmourwomen 
#uarunning ⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽ #willmakesusfamily 
#bkkgetfit #bangkokgetfit
#uahovrphantom #uahovrsonic . 
#uahovrsonic2 #uahovrinfinite 
#hovrvelociti #uahovrvelociti2
#uahovr #runningshoes .
#running #runner #runnergirls.
#runningmotivation #mapmyrun .
#garminthailand  #runwithsmile ◡̈⃝
#bangkok #bkkthailand.
.
☁︎ ᴾᴴᴼᵀᴼ ᴮᵞ:  #onceuponatimerunningwithdsarg107 ♥
@uarun.ccarto_on

ที่มาของคำว่า วิ่งหน้าตั้ง 🥵 . . . . ◖ᵂᴱ ᴬᴿᴱ ᵀᴱᴬᴹ ◡ᵂᴱ ᴬᴿᴱ ᶠᴬᴹᴵᴸᵞ◗ . . . . @underarmourth #underarmourthailand #underarmour #WeWill ⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽ #underarmoursea #uaruncrewth #IwiLL ⋰⋱⋱⋰⋰⋱ ⋰⋱ #uaruncrewsea #underarmourwomen #uarunning ⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽⍽ #willmakesusfamily #bkkgetfit #bangkokgetfit #uahovrphantom #uahovrsonic . #uahovrsonic2 #uahovrinfinite #hovrvelociti #uahovrvelociti2 #uahovr #runningshoes . #running #runner #runnergirls. #runningmotivation #mapmyrun . #garminthailand #runwithsmile ◡̈⃝ #bangkok #bkkthailand. . ☁︎ ᴾᴴᴼᵀᴼ ᴮᵞ: #onceuponatimerunningwithdsarg107 ♥

Chest and Back at the gym tonight! I’ve been busier than normal lately and my lifting has been more like 2-3 nights a week compared to the 4-6 I used to lift. Gotta squeeze it in when you can! @mtnops @cameronrhanes #mtnops #conquermore #howiconquer #mtnopsfamily #keephammering #trainhuntprovidehonor #nobodycaresworkharder #camhanes #gym #lifting #weightlifting #cardio #running #uahovr #hunting #bowhunting #archery #underarmour #hoytbowhunting #chestday
@chris_carlson_1

Chest and Back at the gym tonight! I’ve been busier than normal lately and my lifting has been more like 2-3 nights a week compared to the 4-6 I used to lift. Gotta squeeze it in when you can! @mtnops @cameronrhanes #mtnops #conquermore #howiconquer #mtnopsfamily #keephammering #trainhuntprovidehonor #nobodycaresworkharder #camhanes #gym #lifting #weightlifting #cardio #running #uahovr #hunting #bowhunting #archery #underarmour #hoytbowhunting #chestday

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour
We are giving away 10 pcs of Under Armour jerseys! Who's excited? (We are!) How to win it?
1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register
2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019
3. Screenshot the result
4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story)
5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun
6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions
7. Don't forget the hashtags:
#indorunnerssurabaya
#irruniversity
#irruniversitysurabaya
#UAHOVR
#mapmyrunapp 
#indorunnerssurabaya7wonder
#mlayuocuk
8. No private accounts
9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya
10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM

The Giveaway period starts NOW (April 22nd), and ends on April 26th, 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at @indorunnerssurabaya 7th Birthday Celebration.

Simple, right? What are you waiting for? Go running now, and win the prize!
@yudo_nugros

GIVEAWAY ALERT!! IRRuniversity Surabaya x Under Armour We are giving away 10 pcs of Under Armour jerseys! Who's excited? (We are!) How to win it? 1. Download MAP MY RUN apps by Under Armour & register 2. Run 7 km (in a single run) using MAP MY RUN apps, between 22-26 April 2019 3. Screenshot the result 4. Upload it to your Instagram feed (not IG Story) 5. Tag us @irruniversitysurabaya @indorunnerssurabaya and @uamapmyrun 6. Write your birthday wish for @indorunnerssurabaya as your captions 7. Don't forget the hashtags: #indorunnerssurabaya #irruniversity #irruniversitysurabaya #UAHOVR #mapmyrunapp #indorunnerssurabaya7wonder #mlayuocuk 8. No private accounts 9. Follow IG @indorunnerssurabaya and @irruniversitysurabaya 10. Winners have to come running with us on April 28th, 2019, morning at 6AM The Giveaway period starts NOW (April 22nd), and ends on April 26th, 2019. The lucky winners will be contacted through DM and the prizes will be presented on April 28th morning at

So, I set out on today’s run not wanting to push it, so I lowered my cadence, ended up going faster because I felt better at the slower cadence because I felt like I could get more power down. Weird. I’m gonna have to figure this one out. •
•
•
•
•
•
•
#running #distancerunner #5k #10k #15k #10miles #halfmarathon #triathlontraining #speedwork #gtn #uarunning #uahovr #jaybirdrun #nuunlife #doitforthegrind #workout #trailrunning #garmin #garminforerunner735xt #hrmtri  #nathansports #redditrunning #strava #athlete #milwaukeetrail #milwaukeerailroadtrail
@chrisleeathletics

So, I set out on today’s run not wanting to push it, so I lowered my cadence, ended up going faster because I felt better at the slower cadence because I felt like I could get more power down. Weird. I’m gonna have to figure this one out. • • • • • • • #running #distancerunner #5k #10k #15k #10miles #halfmarathon #triathlontraining #speedwork #gtn #uarunning #uahovr #jaybirdrun #nuunlife #doitforthegrind #workout #trailrunning #garmin #garminforerunner735xt #hrmtri #nathansports #redditrunning #strava #athlete #milwaukeetrail #milwaukeerailroadtrail

#repost @underarmour
Defy gravity, one training session at a time. Propel your stride in the @uamapmyrun connected #UAHOVR Infinite. Shop bold new colors now. Link in bio. #WEWILL
@fhriopreto

#repost @underarmour Defy gravity, one training session at a time. Propel your stride in the @uamapmyrun connected #UAHOVR Infinite. Shop bold new colors now. Link in bio. #WEWILL


Next