#bjjblackbelt hashtag

Discover instagram "Bjjblackbelt" tag

Cfar do qe mundesh te besh, nuk është se te gjithë do te kenaqen. Dhe kjo është e pamundur i të qenit mik i të gjithëve. Vetëm duhet ecur përpara dhe te shikosh për te bërë gjënë e duhur gjithmonë. Integritetin profesional është shumë e vështirë ta fitosh, por akoma është edhe më e vështirë ta mbash. Reputacioni është ajo që të tjerët mendojnë se ju jeni edhe kur asnjherë s'ju kanë takuar. Mos i kushtoni vëmendje kësaj. Karakteri, me moralin është kush jeni në të vërtetë. Perpiquni dhe paguani çdo gjë që keni. Karakteri është pasuri ! 🥊🙏 #strongmantraining #mmatechniques #ufc#albania_fight_club #albmmaf #everydaymadewell
 #scorpionkick #taekwondotraining #taekwondogirl #taekwondo #taekwondomylife #frontkick #facekick #camerakick #karate #karategirl #martialarts #mma #martialartstraining #martialartslifestyle #headkick #fitnessgirl #workoutmotivation #boxingtraining #flexiblegirls #flexibility #mindfulness #judo #selfdefence #bjjblackbelt
@albmmaf

Cfar do qe mundesh te besh, nuk është se te gjithë do te kenaqen. Dhe kjo është e pamundur i të qenit mik i të gjithëve. Vetëm duhet ecur përpara dhe te shikosh për te bërë gjënë e duhur gjithmonë. Integritetin profesional është shumë e vështirë ta fitosh, por akoma është edhe më e vështirë ta mbash. Reputacioni është ajo që të tjerët mendojnë se ju jeni edhe kur asnjherë s'ju kanë takuar. Mos i kushtoni vëmendje kësaj. Karakteri, me moralin është kush jeni në të vërtetë. Perpiquni dhe paguani çdo gjë që keni. Karakteri është pasuri ! 🥊🙏 #strongmantraining #mmatechniques #ufc #albania fight club #albmmaf #everydaymadewell #scorpionkick #taekwondotraining #taekwondogirl #taekwondo #taekwondomylife #frontkick #facekick #camerakick #karate #karategirl #martialarts #mma #martialartstraining #martialartslifestyle #headkick #fitnessgirl #workoutmotivation #boxingtraining #flexiblegirls #flexibility #mindfulness #judo #selfdefence

Cfar do qe mundesh te besh, nuk është se te gjithë do te kenaqen. Dhe kjo është e pamundur i të qenit mik i të gjithëve. Vetëm duhet ecur përpara dhe te shikosh për te bërë gjënë e duhur gjithmonë. Integritetin profesional është shumë e vështirë ta fitosh, por akoma është edhe më e vështirë ta mbash. Reputacioni është ajo që të tjerët mendojnë se ju jeni edhe kur asnjherë s'ju kanë takuar. Mos i kushtoni vëmendje kësaj. Karakteri, me moralin është kush jeni në të vërtetë. Perpiquni dhe paguani çdo gjë që keni. Karakteri është pasuri ! 🥊🙏 #strongmantraining #mmatechniques #ufc#albania_fight_club #albmmaf #everydaymadewell
 #scorpionkick #taekwondotraining #taekwondogirl #taekwondo #taekwondomylife #frontkick #facekick #camerakick #karate #karategirl #martialarts #mma #martialartstraining #martialartslifestyle #headkick #fitnessgirl #workoutmotivation #boxingtraining #flexiblegirls #flexibility #mindfulness #judo #selfdefence #bjjblackbelt
@arjanrizaj

Cfar do qe mundesh te besh, nuk është se te gjithë do te kenaqen. Dhe kjo është e pamundur i të qenit mik i të gjithëve. Vetëm duhet ecur përpara dhe te shikosh për te bërë gjënë e duhur gjithmonë. Integritetin profesional është shumë e vështirë ta fitosh, por akoma është edhe më e vështirë ta mbash. Reputacioni është ajo që të tjerët mendojnë se ju jeni edhe kur asnjherë s'ju kanë takuar. Mos i kushtoni vëmendje kësaj. Karakteri, me moralin është kush jeni në të vërtetë. Perpiquni dhe paguani çdo gjë që keni. Karakteri është pasuri ! 🥊🙏 #strongmantraining #mmatechniques #ufc #albania fight club #albmmaf #everydaymadewell #scorpionkick #taekwondotraining #taekwondogirl #taekwondo #taekwondomylife #frontkick #facekick #camerakick #karate #karategirl #martialarts #mma #martialartstraining #martialartslifestyle #headkick #fitnessgirl #workoutmotivation #boxingtraining #flexiblegirls #flexibility #mindfulness #judo #selfdefence

Reposted from @skate_surf_jitsu - So much knowledge, history! @delarivaoficial
.
Do more of what makes you happy 😀😀😀🤙 - .
.
#bjj #bjjlifestyle #bjjgirls #bjjlife #bjj4life #Bjjforlife #bjjkids #bjjgirl #bjjfamily #bjjstyle #bjjproblems #bjjwomen #bjjblackbelt #bjjmotivation #bjjvideos #bjjforeveryone #bjjmemes #bjjfighter #bjjtraining #bjj4ever #bjjgi #bjjmeme #bjjgirlsmag #bjjlove #bjjgear #bjjwoman #bjjaddict #bjjnogi #bjjmom #bjjathlete
@surfandjiujitsu

Reposted from @skate surf jitsu - So much knowledge, history! @delarivaoficial . Do more of what makes you happy 😀😀😀🤙 - . . #bjj #bjjlifestyle #bjjgirls #bjjlife #bjj4life #bjjforlife #bjjkids #bjjgirl #bjjfamily #bjjstyle #bjjproblems #bjjwomen #bjjblackbelt #bjjmotivation #bjjvideos #bjjforeveryone #bjjmemes #bjjfighter #bjjtraining #bjj4ever #bjjgi #bjjmeme #bjjgirlsmag #bjjlove #bjjgear #bjjwoman #bjjaddict #bjjnogi #bjjmom #bjjathlete

The @wimp2warrior crew working positions the countdown has begun. Match-ups sorted can't wait for June 29th, Mansfield Tavern people it's on !!! #CrossFit #crossfitters #oly #crossfitlife #crossfittraining #deadlift #boxjumps #hardwork #dowork #barbellworkout #Bjj #bjjaddict #bjjlife #bjjblackbelt #bjjforeveryone #bjjgirls #bjjlifestyle #bjjforlife #bjjdrills #CrossFit4009 #gamebred #gamebredacademy #Brisbane
@jason_pacifist_lonergan

The @wimp2warrior crew working positions the countdown has begun. Match-ups sorted can't wait for June 29th, Mansfield Tavern people it's on !!! #CrossFit #crossfitters #oly #crossfitlife #crossfittraining #deadlift #boxjumps #hardwork #dowork #barbellworkout #Bjj #bjjaddict #bjjlife #bjjblackbelt #bjjforeveryone #bjjgirls #bjjlifestyle #bjjforlife #bjjdrills #crossfit4009 #gamebred #gamebredacademy #Brisbane

Happy Birthday to @mmarlonmoraes @dominancemma_ @coachmarkhenry @ricardoalmeidabjj @aliabdelaziz000 @rizvan__magomedov @nickcatonemma @iron.army @frankieedgar
@khaled.bejdough

Happy Birthday to @mmarlonmoraes @dominancemma @coachmarkhenry @ricardoalmeidabjj @aliabdelaziz000 @rizvan magomedov @nickcatonemma @iron.army @frankieedgar

Cfar do qe mundesh te besh, nuk është se te gjithë do te kenaqen. Dhe kjo është e pamundur i të qenit mik i të gjithëve. Vetëm duhet ecur përpara dhe te shikosh për te bërë gjënë e duhur gjithmonë. Integritetin profesional është shumë e vështirë ta fitosh, por akoma është edhe më e vështirë ta mbash. Reputacioni është ajo që të tjerët mendojnë se ju jeni edhe kur asnjherë s'ju kanë takuar. Mos i kushtoni vëmendje kësaj. Karakteri, me moralin është kush jeni në të vërtetë. Perpiquni dhe paguani çdo gjë që keni. Karakteri është pasuri ! 🥊🙏 #strongmantraining #mmatechniques #ufc#albania_fight_club #albmmaf #everydaymadewell
 #scorpionkick #taekwondotraining #taekwondogirl #taekwondo #taekwondomylife #frontkick #facekick #camerakick #karate #karategirl #martialarts #mma #martialartstraining #martialartslifestyle #headkick #fitnessgirl #workoutmotivation #boxingtraining #flexiblegirls #flexibility #mindfulness #judo #selfdefence #bjjblackbelt
@albania_fight_club

Cfar do qe mundesh te besh, nuk është se te gjithë do te kenaqen. Dhe kjo është e pamundur i të qenit mik i të gjithëve. Vetëm duhet ecur përpara dhe te shikosh për te bërë gjënë e duhur gjithmonë. Integritetin profesional është shumë e vështirë ta fitosh, por akoma është edhe më e vështirë ta mbash. Reputacioni është ajo që të tjerët mendojnë se ju jeni edhe kur asnjherë s'ju kanë takuar. Mos i kushtoni vëmendje kësaj. Karakteri, me moralin është kush jeni në të vërtetë. Perpiquni dhe paguani çdo gjë që keni. Karakteri është pasuri ! 🥊🙏 #strongmantraining #mmatechniques #ufc #albania fight club #albmmaf #everydaymadewell #scorpionkick #taekwondotraining #taekwondogirl #taekwondo #taekwondomylife #frontkick #facekick #camerakick #karate #karategirl #martialarts #mma #martialartstraining #martialartslifestyle #headkick #fitnessgirl #workoutmotivation #boxingtraining #flexiblegirls #flexibility #mindfulness #judo #selfdefence

In the area? You know what to do👍Reposted from @fivegrappling - NEW AT FIVE GRAPPLING, WHAT DO YOU THINK?. | .
Register Now @ FiveGrappling.com. |
.
All athletes will receive the following items: |
.
🔴 Custom 4 inch medals for all divisions
🔴 Free Custom 🖐🏽 Lanyard
🔴 Free Custom 🖐🏽 Pop Socket
🔴 Free Custom 🖐🏽 Air Freshner
🔴 Free Custom 🖐🏽 Sticker
.
FIVE GRAPPLING. COMPETE. EVOLVE. 🖐🏽|
. 🖐🏽 Presents the 2019 “Americana” Tour. |
.
All events are GI and NOGI Open Events. Events are open to Kids, Teens, Adults, Masters, and Seniors. |
.
⚫️ Nevada 3 - Las Vegas, NV 3.16.19
🔴 California 5 - Los Angeles, CA 4.28.19
⚫️ Texas 4 - Dallas/Ft Worth, TX 6.8/9.19
🔴 Minnesota 1 - Minneapolis, MN 6.15.19
⚫️ California 6 - San Diego, CA 7.13.19
🔴 Illinois 3 - Chicago, IL 8.31.19
⚫️ Colorado 1 - Denver, CO 9.21.19
🔴 Oregon 2 - Portland, OR 10.19.19
⚫️ Arizona 2 - Phoenix, AZ 11.16.19
🔴 Hawaii 1 - Honolulu, HI 12.7.19
.
⚫️ FOLLOW US AT: @fivegrappling
.
🔴 For upcoming events, the latest in news, original content, and interviews, check us out at FIVEGRAPPLING.COM
.
.
#fivegrappling #five365 #musclepharm #studio540 #jiujitsuforever #jiujitsu #bjjfighter #jiujitsuvideos #bjjtraining #jiujitsu4life #bjjfamily #jiujitsusavedmylife #bjjstylelife #bjjmotivation #bjjblackbelt #bjjtechnique #bjjwomen #bjjkids #supportwomensbjj #bjjgirl #bjjcompetitor #jiujitsujourney #faixapreta #brazilianjiujitsu #blackbelt - #regrann
@jannersbjjstore

In the area? You know what to do👍Reposted from @fivegrappling - NEW AT FIVE GRAPPLING, WHAT DO YOU THINK?. | . Register Now @ FiveGrappling.com. | . All athletes will receive the following items: | . 🔴 Custom 4 inch medals for all divisions 🔴 Free Custom 🖐🏽 Lanyard 🔴 Free Custom 🖐🏽 Pop Socket 🔴 Free Custom 🖐🏽 Air Freshner 🔴 Free Custom 🖐🏽 Sticker . FIVE GRAPPLING. COMPETE. EVOLVE. 🖐🏽| . 🖐🏽 Presents the 2019 “Americana” Tour. | . All events are GI and NOGI Open Events. Events are open to Kids, Teens, Adults, Masters, and Seniors. | . ⚫️ Nevada 3 - Las Vegas, NV 3.16.19 🔴 California 5 - Los Angeles, CA 4.28.19 ⚫️ Texas 4 - Dallas/Ft Worth, TX 6.8/9.19 🔴 Minnesota 1 - Minneapolis, MN 6.15.19 ⚫️ California 6 - San Diego, CA 7.13.19 🔴 Illinois 3 - Chicago, IL 8.31.19 ⚫️ Colorado 1 - Denver, CO 9.21.19 🔴 Oregon 2 - Portland, OR 10.19.19 ⚫️ Arizona 2 - Phoenix, AZ 11.16.19 🔴 Hawaii 1 - Honolulu, HI

Brian Morris by @elliotbeer #bjjblackbelt #bjjkids #combatroombjj #combatroomjiujitsu #bjj #wellingtonopen #wellingtonlive #wellingtonnz #brazilianjiujitsu #bjjgirls #bjjlifestyle #fitness #mindfulness #bepresent #family #happyplace #resilience #strong #wellingtonbjj #nz #aotearoa #team #community #nogi #bjjkids
@combatroombjj

Brian Morris by @elliotbeer #bjjblackbelt #bjjkids #combatroombjj #combatroomjiujitsu #bjj #wellingtonopen #wellingtonlive #wellingtonnz #brazilianjiujitsu #bjjgirls #bjjlifestyle #fitness #mindfulness #bepresent #family #happyplace #resilience #strong #wellingtonbjj #nz #aotearoa #team #community #nogi #bjjkids

Lee Warden by @elliotbeer #bjjblackbelt #bjjkids #combatroombjj #combatroomjiujitsu #bjj #wellingtonopen #wellingtonlive #wellingtonnz #brazilianjiujitsu #bjjgirls #bjjlifestyle #fitness #mindfulness #bepresent #family #happyplace #resilience #strong #wellingtonbjj #nz #aotearoa #team #community #nogi #bjjkids
@combatroombjj

Lee Warden by @elliotbeer #bjjblackbelt #bjjkids #combatroombjj #combatroomjiujitsu #bjj #wellingtonopen #wellingtonlive #wellingtonnz #brazilianjiujitsu #bjjgirls #bjjlifestyle #fitness #mindfulness #bepresent #family #happyplace #resilience #strong #wellingtonbjj #nz #aotearoa #team #community #nogi #bjjkids

No Gi baseball choke from side control.
Thanks to @benstarkhjj . . . . . 
#submissionartist #bjjlifestyle #bjj #oss #jiujitsu #jiu #jiujitsulifestyle #jiujitsuparatodos #jiujitsukids #jiujitsu_videos #jiujitsumemes #jiujiteiros #jiujitsuforeveryone #bjjgirls #jiujitsusavedmylife #jiujitsufamily #bjj4life #jiujitsu_style #bjj #bjjmotivation #bjjlife #bjjlifestyle #bjjmemes #bjjkids #bjjgirl #bjjfamily #bjjforlife #grappling #bjjblackbelt #jiujitsufamily #bjjwhitebelt
@submissionartist

No Gi baseball choke from side control. Thanks to @benstarkhjj . . . . . #submissionartist #bjjlifestyle #bjj #oss #jiujitsu #jiu #jiujitsulifestyle #jiujitsuparatodos #jiujitsukids #jiujitsu videos #jiujitsumemes #jiujiteiros #jiujitsuforeveryone #bjjgirls #jiujitsusavedmylife #jiujitsufamily #bjj4life #jiujitsu style #bjj #bjjmotivation #bjjlife #bjjlifestyle #bjjmemes #bjjkids #bjjgirl #bjjfamily #bjjforlife #grappling #bjjblackbelt #jiujitsufamily #bjjwhitebelt

-
FREE online Brazilian jiu jitsu course. (Ultimate Guard Passing Course) with over 19 videos on how to pass different types of guards.
-
-⬇️
-Click the link in the bio
-⬆️
-
-
-
#guardpass #nogi #nogijiujitsu #martialarts #xguard #submit #ifbjj #wrestling #mma #combatsport #bjjblackbelt #blackbelt #ufc #submission #grappling #bjjmove #freejiujitsu #jiujitsu #brazilianjiujitsu #freecourse #bjj #jiujitsuonline #jiujitsuvideo #gijiujitsu
@treatyoself.bjj

- FREE online Brazilian jiu jitsu course. (Ultimate Guard Passing Course) with over 19 videos on how to pass different types of guards. - -⬇️ -Click the link in the bio -⬆️ - - - #guardpass #nogi #nogijiujitsu #martialarts #xguard #submit #ifbjj #wrestling #mma #combatsport #bjjblackbelt #blackbelt #ufc #submission #grappling #bjjmove #freejiujitsu #jiujitsu #brazilianjiujitsu #freecourse #bjj #jiujitsuonline #jiujitsuvideo #gijiujitsu

Good people working together can do great things.

#mmadar #nordicschool #renegademma #renegadestyle #kilakito #tanzania🇹🇿 #daressalaam #martialartssavedmylife #mixedmartialarts #kickboxing #brazilianjiujitsu #bjjblackbelt #africanmartialarts
@cole_fighter

Good people working together can do great things. #mmadar #nordicschool #renegademma #renegadestyle #kilakito #tanzania🇹🇿 #daressalaam #martialartssavedmylife #mixedmartialarts #kickboxing #brazilianjiujitsu #bjjblackbelt #africanmartialarts

Not sure when I will be able to compete again. Last set back with the back was a bad one. But I haven't totally given up on my bjj world champion dream yet... Still 3 years left in the adult category - plenty time! And if it's not meant to be, then I guess something even better is coming my way. Buuuut... it would be nice 😉
.
#bjj #uaejjf #bjjblackbelt #backsurgery #spinalinjury #recovery #comeback #bjjgirls #nogi #wrestling #mma #jiujitsu #martialarts #grappling #femalefighter #femaleninja #mindfulness #letgo #cbd #aberdeen #happy
@dangerzona

Not sure when I will be able to compete again. Last set back with the back was a bad one. But I haven't totally given up on my bjj world champion dream yet... Still 3 years left in the adult category - plenty time! And if it's not meant to be, then I guess something even better is coming my way. Buuuut... it would be nice 😉 . #bjj #uaejjf #bjjblackbelt #backsurgery #spinalinjury #recovery #comeback #bjjgirls #nogi #wrestling #mma #jiujitsu #martialarts #grappling #femalefighter #femaleninja #mindfulness #letgo #cbd #aberdeen #happy

When I play open guard, I don’t have a death grip where I am pulling hard on the gi as my opponent pulls away hard. After decades of training, my fingers can’t handle the stress of death gripping the gi as it is a sure way to arthritis and witch hands. 
I also have a bone spur in my right elbow that prevents me from doing the arm triangle with that arm. As a result, I look for different options when I’m in that position. Jujitsu adapts. There’s always a solution no matter what your limitations are.

#bjjforeveryone #bjj #bjjlifestyle #bjj4life #brazilianjiujitsu #bjjvideo #bjjvideos #bjjblackbelt #gracie #graciejiujitsu #judo #judoka #judotraining
@onlinejiujitsu

When I play open guard, I don’t have a death grip where I am pulling hard on the gi as my opponent pulls away hard. After decades of training, my fingers can’t handle the stress of death gripping the gi as it is a sure way to arthritis and witch hands. I also have a bone spur in my right elbow that prevents me from doing the arm triangle with that arm. As a result, I look for different options when I’m in that position. Jujitsu adapts. There’s always a solution no matter what your limitations are. #bjjforeveryone #bjj #bjjlifestyle #bjj4life #brazilianjiujitsu #bjjvideo #bjjvideos #bjjblackbelt #gracie #graciejiujitsu #judo #judoka #judotraining

#bjj #dromana #dbjj #3936 #nextgen #bjjgirls #kid #grappler #startemyoung #noidea #bjjlifestyle #bjjblackbelt #bjjeveryday #bjjforeveryone #bjjkids
@dromana_bjj

#bjj #dromana #dbjj #3936 #nextgen #bjjgirls #kid #grappler #startemyoung #noidea #bjjlifestyle #bjjblackbelt #bjjeveryday #bjjforeveryone #bjjkids

Portraits in NZ // 39
______________________________________
Brian Morris // @combatroombjj
@elliotbeer

Portraits in NZ // 39 Brian Morris // @combatroombjj

Three years ago I was honored to receive my black belt from master @jeanjacquesmachado Although I couldn’t look down at my belt for the first three months,I did feel the weight it carried. What I realized more is how my day-to-day life has changed in ways I never imagined. My energy, my perception, my behavior, my outlook, my struggles, my friendships, my health, my growth, and whatever else life threw my way. When jiujitsu found me it became my passion. It has taken me on a completely different trajectory in life and I am so thankful for all who have been with me on this journey. Find your passion, it will change your life. #ilivejiujitsu #b#jeanjacquesmachado #bjjblackbelt #rolldawgzkimonos
@juljitsu4life

Three years ago I was honored to receive my black belt from master @jeanjacquesmachado Although I couldn’t look down at my belt for the first three months,I did feel the weight it carried. What I realized more is how my day-to-day life has changed in ways I never imagined. My energy, my perception, my behavior, my outlook, my struggles, my friendships, my health, my growth, and whatever else life threw my way. When jiujitsu found me it became my passion. It has taken me on a completely different trajectory in life and I am so thankful for all who have been with me on this journey. Find your passion, it will change your life. #ilivejiujitsu #b #jeanjacquesmachado #bjjblackbelt #rolldawgzkimonos

Congrats to our team that brought a lot of medals in Israel national Bjj championship!🔥 @teampact_mma_bjj @dudibenzaken @moshik_keidar #bjj #jiujitsu #bjjlifestyle #bjjlife #brazilianjiujitsu #bjjgirls #bjj4life #bjjforlife #jiujitsulifestyle #mma #oss #bjjstyle #grappling #bjjfamily #bjjkids #artesuave #jiujitsu4life #bjjmotivation #jiujitsulife #ufc #judo #bjjfighter #jiujitsuparatodos #bjjgirl #bjjblackbelt #bjjproblems #nogi #ibjjf #bjjtraining #martialarts
@moshikbox

Congrats to our team that brought a lot of medals in Israel national Bjj championship!🔥 @teampact mma bjj @dudibenzaken @moshik keidar #bjj #jiujitsu #bjjlifestyle #bjjlife #brazilianjiujitsu #bjjgirls #bjj4life #bjjforlife #jiujitsulifestyle #mma #oss #bjjstyle #grappling #bjjfamily #bjjkids #artesuave #jiujitsu4life #bjjmotivation #jiujitsulife #ufc #judo #bjjfighter #jiujitsuparatodos #bjjgirl #bjjblackbelt #bjjproblems #nogi #ibjjf #bjjtraining #martialarts

4/25 evening class 👏
#wonbjj #wonslee #ricardoreydiogo #brazilianjiujitsu #bjj  #losangelesbrazilianjiujitsu #koreatownbjj #ktownbjj #koreatownbrazilianjiujitsu #carlsongracie #dietworkout #koreanblackbelt #carlsongraciereydiogo #reydiogo #reydiogobjj  #diet #loseweight #bjjblackbelt #selfdefense #bjjblackbelt #blackbelt  #호신술 #호신술엘에이 #주짓수 #엘에이주짓주 #엘에이bjj #한인타운 #한인타운주짓수 #주짓수스파링 #주짓수그램 #다이어트
@wonbjj

4/25 evening class 👏 #wonbjj #wonslee #ricardoreydiogo #brazilianjiujitsu #bjj  #losangelesbrazilianjiujitsu #koreatownbjj #ktownbjj #koreatownbrazilianjiujitsu #carlsongracie #dietworkout #koreanblackbelt #carlsongraciereydiogo #reydiogo #reydiogobjj  #diet #loseweight #bjjblackbelt #selfdefense #bjjblackbelt #blackbelt  #호신술 #호신술엘에이 #주짓수 #엘에이주짓주 #엘에이bjj #한인타운 #한인타운주짓수 #주짓수스파링 #주짓수그램 #다이어트

Late-night ForzaFeast.

Black beans
Steamed Asparagus
Steamed yellow squash
Sauteed mushrooms
Sliced red bell pepper
Tomato slices
Nutritional yeast
Cayenne pepper
Himalayan sea salt
Turmeric
Red pepper
Watermelon

NOTE: If you have Crohn’s Disease or any other autoimmune disorder, I strongly suggest avoiding nutritional yeast as it can exacerbate such symptoms. 
#nutrition #nutritionalexcellence #forzafit 
#organic #organico #organictank #postworkout #rehydrate #recovery #bjj #bjjblackbelt #faixapreta #wrestling #ufc #mma #weightcutting #eatclean #forzafeast #longevity #over40 #agedefy #agedefiance #peakperformance
@frank_forza

Late-night ForzaFeast. Black beans Steamed Asparagus Steamed yellow squash Sauteed mushrooms Sliced red bell pepper Tomato slices Nutritional yeast Cayenne pepper Himalayan sea salt Turmeric Red pepper Watermelon NOTE: If you have Crohn’s Disease or any other autoimmune disorder, I strongly suggest avoiding nutritional yeast as it can exacerbate such symptoms. #nutrition #nutritionalexcellence #forzafit #organic #organico #organictank #postworkout #rehydrate #recovery #bjj #bjjblackbelt #faixapreta #wrestling #ufc #mma #weightcutting #eatclean #forzafeast #longevity #over40 #agedefy #agedefiance #peakperformance

The rear naked choke is such a popular submission that most schools work on techniques to defend it. One you gain back control your goal is to eliminate obstacles that your defender might use against you, to finish the submission. Here Anthony demonstrates a simple but effective way to remove an arm and finish the choke. Enjoy!
.
.
.
.
.
#bjj #bjjblackbelt #bjjlifestyle #bjjforeveryone #bjjtraining #bjjnogi #bjjforlife #bjjfighter #bjjlife #bjj4life #bjjlove #bjjtechnique #bjjfamily #bjjgirls #10thplanet #10thplanetjiujitsu
@johnsinglemalt

The rear naked choke is such a popular submission that most schools work on techniques to defend it. One you gain back control your goal is to eliminate obstacles that your defender might use against you, to finish the submission. Here Anthony demonstrates a simple but effective way to remove an arm and finish the choke. Enjoy! . . . . . #bjj #bjjblackbelt #bjjlifestyle #bjjforeveryone #bjjtraining #bjjnogi #bjjforlife #bjjfighter #bjjlife #bjj4life #bjjlove #bjjtechnique #bjjfamily #bjjgirls #10thplanet #10thplanetjiujitsu

Bjj kids 7-9 advans class! #bjj.spb.ru #BJJ#bjjlife#jiujitsulifestyle#saintpetersburg#athlete #bjjblackbelt #artemmukhinbjj #worldchampion #newazalead #nevergiveup#stonefight#stonekids#stonesnows#oneforall #allforone #Blackbelt #stonekids#everaldopenco#beonebjj #carlsongracierecreio
@bjj.spb.ru

Bjj kids 7-9 advans class! #bjj.spb.ru #BJJ #bjjlife #jiujitsulifestyle #saintpetersburg #athlete #bjjblackbelt #artemmukhinbjj #worldchampion #newazalead #nevergiveup #stonefight #stonekids #stonesnows #oneforall #allforone #Blackbelt #stonekids #everaldopenco #beonebjj #carlsongracierecreio

When you talk, 
talk about good.

When your actions speak louder than your words, always for good.

When you wanna be a example, be the best no one ever see. 
Good attracts good.

Love the ones that make sure they wanna be around you for who you are.

#tbt #buiubjjteam #buiubjj #ghostsquad #bjj #ghostsquadbjjteam #kendallbjj #ghostsquadbjjteamassociation #carlsongracie #carlsongraciemiami #graciebjj #bjjblackbelt #dojo #miamibjj #jiujitsu #kimono #tatame #bjjblackbelt #gracielineage #blackbelt #underoneroof
@buiubjj

When you talk, talk about good. When your actions speak louder than your words, always for good. When you wanna be a example, be the best no one ever see. Good attracts good. Love the ones that make sure they wanna be around you for who you are. #tbt #buiubjjteam #buiubjj #ghostsquad #bjj #ghostsquadbjjteam #kendallbjj #ghostsquadbjjteamassociation #carlsongracie #carlsongraciemiami #graciebjj #bjjblackbelt #dojo #miamibjj #jiujitsu #kimono #tatame #bjjblackbelt #gracielineage #blackbelt #underoneroof

Posted @withrepost • @francismay01 Awesome fundamentals class tonight. Six competitors out of seven, sharpening their basic techniques, and ready for war! Dallas Open on the horizon, and all these guys see is Gold. Team Mohler. @mohlermma @mohlerrecovery @mohlermartialartssupply #bjjlifestyle #bjjwhitebelt #bjjbluebelt #bjjpurplebelt #bjjblackbelt #grappling #competition #training #drilltokill #alwaysworking #willtowin #wontstopcantstop #gymmotivation #dedication #consistency #champions #mastersdivision #bjj4life #lifeasabjjbluebelt #grind #gymrats #brazilianjiujitsu #grapevinetx #trainhard #fundamentals #teammohler
@theschaferaffect

Posted @withrepost • @francismay01 Awesome fundamentals class tonight. Six competitors out of seven, sharpening their basic techniques, and ready for war! Dallas Open on the horizon, and all these guys see is Gold. Team Mohler. @mohlermma @mohlerrecovery @mohlermartialartssupply #bjjlifestyle #bjjwhitebelt #bjjbluebelt #bjjpurplebelt #bjjblackbelt #grappling #competition #training #drilltokill #alwaysworking #willtowin #wontstopcantstop #gymmotivation #dedication #consistency #champions #mastersdivision #bjj4life #lifeasabjjbluebelt #grind #gymrats #brazilianjiujitsu #grapevinetx #trainhard #fundamentals #teammohler

I’m the homeless looking man playing patty cakes with a very dangerous purple belt who uses me as a test dummy! 🤣

And in pic 2 he’s right...those 3 girls are the goons! 🤣 
Just kidding ladies...or am I?!? #bjj #bjjgirls #bjjlifestyle #bjjdrills #bjjgi #bjjblackbelt #bjjeveryday #bjjathlete #bjjwhitebelt #bjjbluebelt #bjjpurplebelt #bjjjourney #bjjfamily #bjjnogi #bjjforeveryone #bjjgear #bjj4life #whitebeltbjj #bjjlife #training #trainingday #ufcgymhoboken #ufchoboken #ufc #hoboken #hobokenjiujitsu
@tactical_fiks

I’m the homeless looking man playing patty cakes with a very dangerous purple belt who uses me as a test dummy! 🤣 And in pic 2 he’s right...those 3 girls are the goons! 🤣 Just kidding ladies...or am I?!? #bjj #bjjgirls #bjjlifestyle #bjjdrills #bjjgi #bjjblackbelt #bjjeveryday #bjjathlete #bjjwhitebelt #bjjbluebelt #bjjpurplebelt #bjjjourney #bjjfamily #bjjnogi #bjjforeveryone #bjjgear #bjj4life #whitebeltbjj #bjjlife #training #trainingday #ufcgymhoboken #ufchoboken #ufc #hoboken #hobokenjiujitsu

STEVEN ROBERTSON and DANTE CANO both with submission victories at @f2wbjj 109 #TEAMLUCASLEPRI ****************************************
@lucasleprivirginia
@jitsjunkie @dante.bjj @lucaslepri @fredsilvajj
@lucasleprivirginia

STEVEN ROBERTSON and DANTE CANO both with submission victories at @f2wbjj 109 #teamlucaslepri **************************************** @lucasleprivirginia @jitsjunkie @dante.bjj @lucaslepri @fredsilvajj

Awesome fundamentals class tonight. Six competitors out of seven, sharpening their basic techniques, and ready for war! Dallas Open on the horizon, and all these guys see is Gold. Team Mohler. @mohlermma @mohlerrecovery @mohlermartialartssupply #bjjlifestyle #bjjwhitebelt #bjjbluebelt #bjjpurplebelt #bjjblackbelt #grappling #competition #training #drilltokill #alwaysworking #willtowin #wontstopcantstop #gymmotivation #dedication #consistency #champions #mastersdivision
@francismay01

Awesome fundamentals class tonight. Six competitors out of seven, sharpening their basic techniques, and ready for war! Dallas Open on the horizon, and all these guys see is Gold. Team Mohler. @mohlermma @mohlerrecovery @mohlermartialartssupply #bjjlifestyle #bjjwhitebelt #bjjbluebelt #bjjpurplebelt #bjjblackbelt #grappling #competition #training #drilltokill #alwaysworking #willtowin #wontstopcantstop #gymmotivation #dedication #consistency #champions #mastersdivision

I don't watch much football if at all, but the celebration of the draft is an exciting moment for the athletes, family, coaches and fans. #nfldraft #bjj #celebrate #beblessed #thejourney #believe #work #oss 🥋 Don't forget, the HIJJ Foundation's tournament scholarship application for the HTC Maui Open and Divisions Tournament is currently available. Link is in the Bio • #hawaiigicompany #hijjkimono •
@hawaiijiujitsu

I don't watch much football if at all, but the celebration of the draft is an exciting moment for the athletes, family, coaches and fans. #nfldraft #bjj #celebrate #beblessed #thejourney #believe #work #oss 🥋 Don't forget, the HIJJ Foundation's tournament scholarship application for the HTC Maui Open and Divisions Tournament is currently available. Link is in the Bio • #hawaiigicompany #hijjkimono

Compartilhar o conhecimento é sempre um privilégio!
.
.
.
TREINAR, LUTAR E INSTRUIR 🤜🤛 #aurum #arumjiujitsu #au #familiaaurum #jiujitsulife #jiujitsublumenau #blumenau #vemprofeijoct #respeito #treineduro #faixapreta #bjjblackbelt #jiujitsunaveia 
#jiujitsubrasil
@fabiomattosbjj

Compartilhar o conhecimento é sempre um privilégio! . . . TREINAR, LUTAR E INSTRUIR 🤜🤛 #aurum #arumjiujitsu #au #familiaaurum #jiujitsulife #jiujitsublumenau #blumenau #vemprofeijoct #respeito #treineduro #faixapreta #bjjblackbelt #jiujitsunaveia #jiujitsubrasil


Next